La secció de bàsquet organitzar per als dijous i divendres de Setembre una JORNADA DE PORTES OBERTES, on tots els nens podran anar a gaudir una estona del bàsquet. TOTHOM HI ESTÀ CONVIDAT

La secció de bàs...

Llegeix més...

SANT RAMON 30 - 37 JOAN XXIII

Després de la segona victòria d’aquesta segona fase, rebíem el líder del grup que encara no havia conegut la derrota sense saber molt bé quin tipus d’equip ens trobaríem.

Llegeix més...

SANT RAMON 14 - 36 JOAN MIRO

Dissabte al matí,

Arribem i sens presenta un equip alt, fort i bo tècnicament, els nois del Sant Ramon però no s'arronsen i surten a lluitar a la pista. Es va començar bé però amb massa errors tècnics que ens va portar a anar a remolc tot el partit.

Llegeix més...

Sant Ramon 19 - 28 CE Joventut l'H

Després de la victòria de la setmana passada, l’equip sortia amb energies renovades contra un rival nou aquest any: CE Joventut L’H, i va sortir molt lluitador al primer quart on els dos equips anaven agafant mínims avantatges tot i el poc que posava la cistella de la seva part per a engreixar el marcador, el quart però, va acabar amb un resultat de 6 a 10 pels visitants.

Llegeix més...

Escola la Seda 22 - 25 Sant Ramon

Primer desplaçament d’aquesta segona fase, tocava anar al Prat una altra vegada per jugar contra un rival al que aquest any ens havíem enfrontat dues vegades, Escola La Seda, i les dues s’havien resolt amb derrota.

Llegeix més...

MARISTES SANTS - LES CORTS 43 - 74 SANT RAMON

Aquest dissabte l’equip Cadet del Sant Ramon va guanyar  43 a  74  i va demostrar que te nivell per jugar a on juga sempre que l’equip estigui concentrat.

 

Llegeix més...

Accés Usuari