NOTÍCIES ÚLTIMA HORA!

Primera Jornada Jespe Pre Benjami, 2016-2017.

El passat dia 12 de novembre, es va cel.lebrar a Santi Quintí de Mediona, la primera trobada de la temporada 2016-2017. En les següents fotos, es poden veure els equips A i B de Pre-Benjamí.

Equip...

Llegeix més...

Enhorabona als nostres valents !

Els dies 29,30 i 31 de maig es va celebrar el II Torneig FUTSAL Cambrils 2015 a on va participar el nostre equip Infantil de Futbol Sala . Aquesta participació ha estat gràcies a l'Escola Jesús, Maria i Josep de Sant Andreu de Palomar, coneguda popularment com “Els Padres”.

Gràcies a la insistència del nostre delegat Jaume Ruiz i juntament amb el Pare Emili es va poder lligar aquesta col·laboració entre les dues escoles que va permetre que els nostres jugadors gaudissin de la experiència de participar en un torneig de 2 dies i 2 nits amb mes de 1000 participants d'equips de diferents comunitats estatals: València, Castella, Madrid, etc...

Llegeix més...

28é Torneig de Futbol Base C.P. Sant Ramon

Aquest proper dissabte, dia 6 de juny, es celebrarà a l'estadi municipal de Vilafranca, el 28é Torneig de futbol base del C.P. Sant Ramon en les categories de mainada i prebenjamí. El torneig...

Llegeix més...

CAMPIONS !!!

Aquest diumenge passat, 31 de maig, l'equip prebenjamí va participar en el Torneig de futbol base organnitzat per l'AMPA de l'Escola Sant Elies. 

Es tractava d'un torneig en format de lligueta quadrangular en el que hi van participar els següent equ...

Llegeix més...

Entrevista a la Carla, la primera nena que juga a futbol amb nosaltres

La Carla és  la primera nena que s’ha apuntat a jugar a futbol en tota la història del Club Pati Sant Ramon i  li hem volgut fer una entrevista per veure com li prova. La Carla és una nena valenta i decidida com ell sola i esperem que amb el seu exemple animi a altres futures jugadores a venir al nostre Club.

Llegeix més...

Més de 90 persones disfruten de la calçotada de la Secció de Futbol

 (Veure fotos)

Aquest diumenge passat , 15 de març, la Secció de Futbol va celebrar la seva, més  que tradicional, CALÇOTADA on es vam poder reunir més de 90 persones entre nens i adults.

Llegeix més...