Bon segon partit sense recompensa final

Sant Ramon 19 - 28 CE Joventut l'H

Després de la victòria de la setmana passada, l’equip sortia amb energies renovades contra un rival nou aquest any: CE Joventut L’H, i va sortir molt lluitador al primer quart on els dos equips anaven agafant mínims avantatges tot i el poc que posava la cistella de la seva part per a engreixar el marcador, el quart però, va acabar amb un resultat de 6 a 10 pels visitants.

En el segon quart les coses es van capgirar per l’infantil, l’equip rival més concentrat en el que passava a la pista, va començar a imprimir un joc ràpid a base de contraatacs que els va fer marcar un parcial de 0-11, arribant al descans amb la màxima diferència del partit per 6 a 21.

Després d’una mitja part per recuperar ganes i concentració, els nostres, van sortir molt enxufats i a base d’una defensa molt més dura van recuperar pilotes que van fer canviar aquella mala sensació amb la que havíem marxat a la mitja part. El desencert en els tirs lliurs i en alguna finalització clara sota cistella van impdir una renda més amplia per al Sant Ramon que tancava el tercer quart amb un 16-26.

L’últim quart, començaca vibrant i amb ganes de remuntada que tot i oferir un bon nivell de joc no va tenir el premi dels punts deixant un últim quart amb un marcador molt baix i amb la sensació que l’equip mereixia més. El resultat final va ser de 19-28.

Esperem que seguim aquesta línia ascendent de joc i actitud que de ben segur ens portarà moltes alegries