Segona derrota contra el Joan XXIII

SANT RAMON 30 - 37 JOAN XXIII

Després de la segona victòria d’aquesta segona fase, rebíem el líder del grup que encara no havia conegut la derrota sense saber molt bé quin tipus d’equip ens trobaríem.

Els nostres van saltar a la pista descentrats, va costar molt a entrar al partit, els visitants van començar amb un parcial de 0-7 per començar a marcar territori. L’equip a partir de llavors va poder encadenar un parell de bons atacs que, no van ser suficients per intentar finalitzar bé un quart que va acabar amb 4-17 pels visitants.

En el segon quart les coses van canviar, i molt, lluny de desanimar-se van treure de dins les ganes que tantes alegries han donat últimament per capgirar el marcador marcant un parcial de 18 a 2, que podria haver sigut més ampli si no fos per les imprecisions sota cistella.

En la represa, els símptomes del primer quart es van tornar a produir i van provocar una nova exhibició dels visitants liderats per un jugador que va fer 21 dels 37 punts amb els que l’altre equip va acabar el partit.

L’ últim quart va començar amb un desavantatge de 7 punts que es va remuntar fins a situar-se al 30-31. A partir d’aquí, el cansanci i algunes pèrdues de pilota en moments clau van acabar decantant el partit pels visitants quedant un marcador final de 30-37. Massa irregularitat tot i lluitar la victòria fins al final, a aixecar el cap i a seguir confiant en aquest equip perquè arribaran de ben segur, més victòries.