El Cadet no pot amb la victoria

L'equip Cadet fa un partidàs però es queda a les portes de la victoria. 46-50

Dissabte al matí, dos quarts de deu, convocats a les pistes per disputar a priori un partit, però no, el partit, el millor partit que em fet a la temporada, bo en atac, bo en defensa, bo en rebots. S'ha de seguir treballant però els dos entrenadors i pares vam disfrutar molt amb el partit on l'equip rival també va plantar cara i va jugar molt bé.

SANT RAMON 46 - 50 COL·LEGI ELS ARCS

Els nois de Sant Ramon van sortir molt concentrats i fort ens defensa i ràpids en contraatac que va portar un parcial de 16-6 on s'encarrilava un molt bon primer quart. Al segon quart es va baixar una mica la intensitat defensiva, les ganes de còrrer al contraatac i afegint una molt bona defensa de l'equip rival van aconseguir-nos ofegar; i així fent-nos acabar les idees en atac i perdent un parcial de 3-15 on finalment es va arribar a la mitja part amb un marcador de 21-25. El partit estava molt disputat, on tothom va disfrutar i molt.

Arrenquem el tercer quart on es van relaxar els nois del Sant Ramon però es va mantenir el resultat, tot i que no varem aconseguir posar-nos per davant en el marcador i això ho vàrem pagar al principi del quart quart amb un desavantatge de 9 punts, però un parcial de 6-0 posava un altre cop el partit emocionant a falta de 4 minuts. Però al final, sempre hi ha d'haver un guanyador i un perdedor i per mala sort ens va tocar a nosaltres que perdéssim amb un parell de tirs fallats i un parell de pilotes perdudes i ells van encarrilar tres cistelles seguides que els van portar a la victoria.

Els entrenadors estan super satisfets del partit, on realment el que es valora és la feina feta als entrenaments i els conceptes posats en pràctica.