El Benjamí guanya als Monjos i és campió del torneig d'obertura!

El Benjamí després de treballar-se un bon partit guanya els monjos 8-16

El passat dissabte al matí els benjamins del Sant Ramon van fer un molt bon partit contra els monjos.

MONJOS 8 - 16 SANT RAMON

El partit els nostres nens van dominar el partit en atac i en defensa. Només començar el primer quart ja el van dominar amb un parcial de 4-10. En el segon quart el marcador va anar més ajustat on van quedar 2-4. Els Monjos va fer un molt bon tercer quart i tot i les dificultats que van tenir per la defensa dels nostres nens, van aconseguir guanyar-lo 6-4. Els altres tres quarts el Sant Ramon va seguir dominant tan en atac com en defensa i van aconseguir la victòria de tots tres quarts. (4-10/0-8/6-16).

Com queda demostrat els benjamins de St Ramon van dominar tot el partit, i van aconseguir una victòria merescuda que d'aquesta manera queden PRIMERS CLASSIFICATS del torneig obertura.

Recordem que aquesta categoria el resultat del partit és per parts on:

Una part guanyada son 3 punts, una part empatada son 2 punts, una part perduda és 1punt.