Primera victòria de l’Infantil

L’Infantil arranca la segona volta amb una ajustada victòria contra el Pedagogium cos de Sant Boi de Llobregat.

Després d’una primera volta en la que l’equip – de nova formació- s’havia de conèixer i aprendre a jugar com a tal, han arribat els fruits del treball en forma de victòria per la mínima contra el Pedagogium cos (20-19).

El partit s’augurava complicat, primer, perquè ens va tocar jugar al Pavelló Firal que, sumat al fred que vam tenir aquest cap de setmana feia si més no, una mica més difícil la pràctica del bàsquet. En segon lloc, tot i ser un rival assequible, els dos últims enfrontaments havien acabat en derrota pels de Sant Ramon.

El partit va començar amb una bona ratxa de l’equip visitant marcant un parcial de 0-6 que va obligar a reaccionar al nostre equip que havia sortit fred a la pista. Això va provocar, una parada tècnica d’un minut per entrar al partit i concentrar-se que va funcionar, les pilotes que no entraven al principi van començar a fer-ho, per acabar el primer quart amb un marcador de 6-8.

El segon quart va tenir un altre color, el Sant Ramon va sortir més concentrat i tot i dominar més, no ho va poder acabar d’aprofitar ja que la pilota tornava a ser capritxosa i es negava a entrar a la cistella. Finalment però, vancapgirar el marcador situant-lo a 11-10 a la mitja part.

En la represa, el partit es va anar tornant més travat, faltes d’un i altre equip que notaven una falta de fluïdesa per part dels dos equips, però l’infantil va donar un esforç extra en forma de contraatacs per agafar el màxim avantatge al final del quart amb 16-12.

L’ últim quart va seguir el mateix guió, faltes, tirs lliures i joc parat. A falta de 3 minuts l’equip guanyava de 8, però un 2+1 dels rivals i l’encert en els tirs lliures va col·locar el partit en 20 a 19 pels locals, posant el partit a cara o creu. Finalment, una bona defensa culminada amb pilota robada, donava la merescuda victòria per l’equip local.

A seguir treballant, que de ben segur arribaran més victòries! Felicitats!

Parcials: 1r Q 6-8, 2n Q 5-2, 3r Q 5-2 i 4t Q 4-7. Final: 20-19