L’equip Cadet té dues cares!

MARISTES SANTS - LES CORTS 43 - 74 SANT RAMON

Aquest dissabte l’equip Cadet del Sant Ramon va guanyar 43 a 74 i va demostrar que te nivell per jugar a on juga sempre que l’equip estigui concentrat.

Al arribar amb un bon escalfament, comença el partit amb mitja hora de retard i sense l’àrbitre oficial, però en fi, es comença amb molt poca intensitat defensiva i en atac sense controlar massa el joc, jugant a un joc esbojarrat i poc clar, el primer quart es tanca guanyant 11-15 però no s’estava jugant bé. Comença el segon quart amb un tanteig a favor del Sant Ramon però amb molt poca claredat i sense veure la defensa. A la mitja part amb el partit controlat és guanya de 9, però no acaba de satisfer el joc nostre.

ARA SÍ! Surten al 3er quart disposats a defensar, a posar-se el mono de treball, a recuperar pilotes, a sortir ràpids i amb seny al contraatac, a crear bons atacs i clars on s’ha demostrat el treball en el tir que s’està fent per l’augment del % dels tirs anotats, Bona feina nois, parcial de 20 a 5 en 6 minuts! I marxem a l’últim quart amb un marcador de 57 – 33. I l’últim quart va ser un quart de tràmit, però seguint amb la mateixa tònica del tercer quart i finalment amb un marcador de 74 – 43 marxem cap a Vilafranca amb una victòria agredolça, però esperançadora, demostrant que quan l’equip vol, es pot!

Nois heu de veure les dues cares d'aquest partit, el primer i segon quart on no s'ha creat i no s'ha jugat amb sentit i el tercer i quart quart on s'ha demostrat que, repeteixo, quan es vol es pot!

Aquesta setmana un partit molt difícil, JOAN MIRÓ, anem a fer un bon partit.