p1120814

Final territorial de Barcelona. Badalona, Pavelló La Colina.

L'equip cadet de Sant Ramon juga contra el guanyador de la semifinal que enfrontaven AEE ITACA i el COL·LEGI VEDRUNA, el guanyador va ser AEE ITACA per una diferencia de 2 punts. No vem jugar semifinals i varem passar directe ja que no es va presentar el quart equip.

A les 16:30 és va jugar la final, un partit on hi va haver moltes alternances al marcador. l'AEE ITACA va complicar la vida als de Sant Ramon amb una Zona 2-1-2 durant els 40 minuts.

L'equip de Sant Ramon va sortir desconegut per culpa de la pressió de jugar unes territorials, tancava un nefast primer quart amb el resultat de 11-3 a favor de AEE ITACA.

El segon quart van sortir molt més tranquils i es van posar el mono de treball i amb una pressió tota la pista van capgirar el marcador després d'un parcial de 3-17 en 4 minuts per acabar el quart guanyant de 2 punts (20-22).

El 3er quart els jugadors de Sant Ramon van sortir amb el mateix mono de treball del segon quart i van ampliar l'avantatge fins a 12 punts. I finalment el 4rt l'equip de Sant Ramon va sortir refiat (tot i que s'estaven fent bé les coses però no aconseguien anotar) i l'AEE ITACA van creure en la remuntada i van aconseguir un parcial de 17 a 2 en 5 minuts posant el partit emocionant fins l'últim moment, en aquests moments AEE ITACA guanyava de 3 punts (43-40). Després d'un temps mort demanat pel Sant Ramon per intentar capgirar les coses, l'equip es va activar  i va tornar a empatar el partit a falta d'1 minut, a falta de 30 segons el partit va posar a favor del Sant Ramon amb una cistella de dos que posava el 50-52, la possesió del l'AEE ITACA es va frenar amb una falta quan quedaven 7 segons amb el marcador 50-52.

L'equip local (AEE ITACA) disposava de 2 tirs lliures per empatar el partit, els fa fallar tots dos, el Sant Ramon va capturar el rebot i va aguantar els 7 segonsque quedaven fins a sentir a la botzina final amb un resultat de 50-52.

Aquest resultat els donava la victòria del partit i el dia 9 de juny tenen l'oportunitat de representar a "Barcelona comarques" a la Final Territorial de Catalunya on s'enfrontarà amb els guanyadors de la província de Lleida, Girona, Barcelona Capital i 2 equips de les Terres de l'Ebre.

 Jugadors: Aleix Baños, Aleix Busquets, Dani Fortis, Dani Regener, Dario Del Core, Enric Ametller, Fredi Contreras, Jeudiel Lorman, Joan Farré, Juan Luis Jaraba, Konstantin Petrov, Marc Català, Pau Sorribes, Raul Cacho.

 Entrenador: Roger Vendrell

Delegat: Miguel Baños