Infantil A

Ha acabat la 1ª fase en categoríes Infantil i Aleví. L'alevi "B" ha acabat 3er i l'infantil "B" 4art

El cap de setmana passat va finalitzar la lligueta de la 1ª fase del Campionat de Catalunya d'hoquei patins en categoríes Infantil i aleví, amb els seguents resultats:

El Infantil "A" necessitava la victòria per assegurar la primera posició i la va aconseguir davant el Ripollet per 12 a 3 en un partit sense emoció, on l'equip local sense tampoc fer un gran partit va dominar clarament.

 La condició de campió fa que passi directament al grup de preferent i haurà d'esperar a les eliminatòries per veure a qui s'enfronta. 

El Aleví "A" va arribar a l'última jornada empatat a punts amb el Noia A, després d'una lligueta en que cada equip només havia perdut un partit,  precisament entre ells, el Noia va perdre a Sant Sadurní i el Sant Ramon a Vilafranca.  Tant el Sant Ramon com el Noia van golejar als seus respectius rivals i va ser el nostre equip per millor diferencia de gols el que es va proclamar campió del grup.

El Aleví "B" encara que no la necessitava per classificar-se tercer, va aconseguir una victoria de prestigi contra el lider del grup, el H.F. Sant Josep de Sant Sadurní per 3 a 2 en un emocionant partit.  

Els dos equips Alevins es jugaran el pase a preferent en una eliminatòria a 2 partits en els pròxims caps de setmana.

El Infantil "B" finalment es va classificar en cuarta posició, i jugará la lligueta de la Copa Federació.

PODEU VEURE LES CLASSIFICACIONS FINALS D'AQUESTA 1ª FASE EN LA SECCIÓ DE HOQUEI DINS L'APARTAT DE RESULTATS I CLASSIFICACIONS.

Seguir hoqueisantramon a Twitter
Club Patí Sant Ramon Club Patí Sant Ramon @hoqueisantramon
Ara sí, quines ganes que teníem de tornar! 🤩🤗 Adaptant-nos a la nova normalitat! 🏑💪🏼🥅 #ClubPatíSantRamon… https://t.co/ydRrWzbzq9
Fecapa_artistic Fecapa_artistic @fecapa_artistic
@hoqueisantramon https://t.co/yqD2XJKQvB
Club Patí Sant Ramon Club Patí Sant Ramon @hoqueisantramon
5, 6 i 7 de Juny de 1998, 17a edició del Torneig de l'Enxaneta! 🤤🤗 I avui 5 de juny de 2020, estaríem celebrant la… https://t.co/nFNUQJUWla
Club Patí Sant Ramon Club Patí Sant Ramon @hoqueisantramon
I seguim amb reunions virtuals: en aquest cas la Junta ha compartit amb els delegats i delegades del Club Patí Sant… https://t.co/FnjOU2pwDm
Club Patí Sant Ramon Club Patí Sant Ramon @hoqueisantramon
Els entrenadors de la base del Club Patí Sant Ramon s'han reunit per parlar de la situació actual i començar a plan… https://t.co/QF0EBCmCob