Prebenjami

Ja han finalitzat la 1ª fase totes les categoríes Federades. El Benjami "B" ha acabat 5è i els Preb. Iniciació 4arts.

Ja ha finalitzat la 1ª fase dels Campionats de Catalunya d'hoquei patins, i dos equips més s'han classificat en primera posició de les seves respectives lliguetes:

El equip Benjami "A" s'ha classificat en primera posició després de no cedir ni un sol punt en la seva lliga.  

L'equip prebenjamí del Club Patí Sant Ramon, també ha aconseguit el lideratge de la lligueta, empatat a punts amb el Vilanova, però per millor resultat en els enfrontaments directes, és el prebenjamí del Sant Ramon qui assoleix aquest èxit.

 Ha estat una lligueta, on a tres jornades pel final, els prebenjamis n'han aconseguit el campionat, amb la victòria a casa del Vilanova, equip amb qui es podia disputar l'honor de guanyar-la.

 L' equip va començar guanyant al Sant Josep, l' Olesa, al Sferic, però un empat a casa contra el Vilanova, ens advertia de qui seria el rival a batre. Varem continuar guanyant al Cubelles, i així començaven la segona volta, guanyant de nou al Sant Josep, Olesa,  i amb la victòria a domicili a Vilanova, ens asseguràvem el primer lloc. Els dos darrers partits, Sferic i Cubelles , un cop aconseguit l'objectiu, han estat un tràmit i un rodatge pels nostres cracks.

El Benjamí "B" finalment va acabar 5è empatats a punts amb el 4art classificat.  En aquest grup hi havia dues lluites, i els equips de dalt eren bastant superiors.  El nostre equip de primer any de ben segur que en la 2ª fase desmostraràn tot el seu potencial.

Finalment el Prebenjami Iniciació en la seva primera temporada com a federats a acabat la 1ª fase en cuarta posició.  Cal destacar que practicament tots els partits que han jugat han estat molt anivellats i només la mala sort amb alguns d'ells ha fet que no sumessin punts.  De ben segur que aquest equip ens donarà moltes alegries.

PODEU VEURE LES CLASSIFICACIONS FINALS D'AQUESTA 1ª FASE EN LA SECCIÓ DE HOQUEI DINS L'APARTAT DE RESULTATS I CLASSIFICACIONS.

Seguir hoqueisantramon a Twitter
Club Patí Sant Ramon Club Patí Sant Ramon @hoqueisantramon
Ara sí, quines ganes que teníem de tornar! 🤩🤗 Adaptant-nos a la nova normalitat! 🏑💪🏼🥅 #ClubPatíSantRamon… https://t.co/ydRrWzbzq9
Fecapa_artistic Fecapa_artistic @fecapa_artistic
@hoqueisantramon https://t.co/yqD2XJKQvB
Club Patí Sant Ramon Club Patí Sant Ramon @hoqueisantramon
5, 6 i 7 de Juny de 1998, 17a edició del Torneig de l'Enxaneta! 🤤🤗 I avui 5 de juny de 2020, estaríem celebrant la… https://t.co/nFNUQJUWla
Club Patí Sant Ramon Club Patí Sant Ramon @hoqueisantramon
I seguim amb reunions virtuals: en aquest cas la Junta ha compartit amb els delegats i delegades del Club Patí Sant… https://t.co/FnjOU2pwDm
Club Patí Sant Ramon Club Patí Sant Ramon @hoqueisantramon
Els entrenadors de la base del Club Patí Sant Ramon s'han reunit per parlar de la situació actual i començar a plan… https://t.co/QF0EBCmCob