nens hoquei bara1

Els nens d'escola de primer celebren el títol de lliga amb el Barça de hoquei.

Hola companys/es:

Els de Primer us volem explicar com ens ha anat l’experiència de jugar a can Barça, aquest dilluns 14 de maig. Ens van convidar a jugar a la mitja part del Calafell - Barça, on aquest últim es jugava la lliga si guanyava.

 Després de sortir de l’escola i berenar una mica, els pares ens posen l’equip del St Ramón i ens “munten” als cotxes per tal de ser a l’hora a Barcelona. Comencen nervis, corredisses, organització i per fi, a lloc.

Marxem ben guapos: bufandes, banderes, samarretes i moooltes ganes de passar-ho bé! Volem jugar a hoquei i veure i gaudir de  bon hoquei.

En arribar, despleguem tot l’”arsenal” culé i ens refresquem una mica mentre recollim les entrades i esperem a l’Aleix –l’entrenador-.

Ja estem nerviosos, excitats... tenim tantes ganes d’entrar, veure els pavelló per dins, els vestidors, la pista, els jugadors del primer equip, fer-nos-hi una foto...en definitiva, gaudir d’una nit de hoquei total!

Quina calor dins el vestuari... però la tensió, els nervis i l’espera valdran la pena en un moment.....sort d’aquests pares que ens han ajudat a posar patins, equips de porters, hidratar-nos, animar-nos....i relaxar-nos.

 

...i aquí ens teniu!! Més contents que contents amb l’equip del Barça. Ha sigut un dia perfecte amb un final espectacular!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Barça ha guanyat la lliga, ens han ruixat amb cava, ens han saludat els jugadors, entrenadors i cos tècnic, i hem cantat, animat i gaudit d’un partit maquíssim amb família i amics.

De debó,  una experiència molt recomanable per a grans i petits!!

Gràcies per donar-nos aquesta oportunitat!

Seguir hoqueisantramon a Twitter
Club Patí Sant Ramon Club Patí Sant Ramon @hoqueisantramon
Ara sí, quines ganes que teníem de tornar! 🤩🤗 Adaptant-nos a la nova normalitat! 🏑💪🏼🥅 #ClubPatíSantRamon… https://t.co/ydRrWzbzq9
Fecapa_artistic Fecapa_artistic @fecapa_artistic
@hoqueisantramon https://t.co/yqD2XJKQvB
Club Patí Sant Ramon Club Patí Sant Ramon @hoqueisantramon
5, 6 i 7 de Juny de 1998, 17a edició del Torneig de l'Enxaneta! 🤤🤗 I avui 5 de juny de 2020, estaríem celebrant la… https://t.co/nFNUQJUWla
Club Patí Sant Ramon Club Patí Sant Ramon @hoqueisantramon
I seguim amb reunions virtuals: en aquest cas la Junta ha compartit amb els delegats i delegades del Club Patí Sant… https://t.co/FnjOU2pwDm
Club Patí Sant Ramon Club Patí Sant Ramon @hoqueisantramon
Els entrenadors de la base del Club Patí Sant Ramon s'han reunit per parlar de la situació actual i començar a plan… https://t.co/QF0EBCmCob