Mes de maig molt productiu al CP Sant Ramon

Durant el mes de maig, el Club va participar en diverses activitats i competicions

Durant el mes de maig hem dut a terme moltes activitats que ens han deixat molt bon gust de boca. El primer cap de setmana del mes, la Maria Miró i l'entrenadora i la monitora del club, la Mariona Acedo i la Laia Calmet respectivament, van participar en el Campionat de Catalunya de Solodance de Figueres. Totes elles van obtenir resultats molt satisfactoris que van posar de manifest la dedicació i constància de totes elles i la bona direcció de la seva entrenadora,  l'Ainhoa Güixens. Al mateix cap de setmana, en concret el diumenge 7, es va celebrar al Col·legi Sant Ramon el dia de la Familia, on s'hi van poder veure un tastet de diverses coreografies: abelles i marietes, Hey Mickey, discos individuals... Va ser una diada molt intensa que tenia com a objectiu mostrar tota la feina que es fa al club, des dels més petits fins als més grans, mostrant també totes les modalitats que es treballa al club: patinatge individual, solo dance i grups.

El 14 de maig, el nostre quartet Annie format per la Lucía Lora, la Laia Sabaté, la Martina Saumell i la Clara Valldossera van quedar primeres classificades en el Trofeu de Grups Xou Terra de Vinyes. La seva entrenadora, Mariona Acedo, va mostrar la seva satisfacció i orgull per la bona feina feta per totes quatre intergants del grup.

El dissabte 20 maig, la Clara Valldossera va aprovar les dues danses de Solodance, cosa li permet passar a categories. Ella mateixa, l'endemà, va participar a la Final Territorial de patinatge individual a Vilanova i la Geltrú i va obtenir la segona plaça.  Moltes felicitats en aquest cas a la seva entrenadora, la Vero Trani. Ambdues van fer una molt bona feina.

Finalment, el diumenge 21 de maig vam tenir el privilegi que ens visités el tècnic Joan Jané. Entrenador nacional de patinatge artístic, actual director tècnic del club Foment Cardoní, col.laborador en la coordinació directiva Parelles d'Artístic de la Federació Catalana de Patinatge i tècnic inclòs en les tecnificacions de la Federació Espanyola des del 2012, el Joan Jané va impartir entrenaments durant tot el dia, els quals es van combinar amb preparació física, dansa, coreografia i manualitats per als més petits. Jornada molt intensa i complerta que tots els patinadors van agrair i aprofiar.