El C.P. Cubelles (cat. Prebenjami), C.P. Manlleu (cat. Benjamí), C.E. Vendrell (cat. Aleví) i C.E. Arenys de Munt (cat. Infantil) es proclamen CAMPIONS de la 31 edició de l’Enxaneta

Durant el torneig també es van celebrar dos triangulars d’exhibició en les categories Prebenjami iniciació que va guanyar el CP Congrés i  Juvenil que va guanyar el Girona a la tanda de penals amb un increïble partit contra el CP Tordera (5 – 5).

 Els equips del Club Patí Sant Ramon, en tot moment van donar la cara i lluitar, i en alguns casos es van produir algunes sorpreses, com els empats del CP Sant Ramon A i el CP Sant Ramon B contra el CP Voltregà en categoria Aleví, actual campió d’Espanya.

Finalment els nens d’Escola, van demostrar un any més que el Club té el futur assegurat i que segurament aviat podrem veure un equip del Club Patí Sant Ramon campió de l’Enxaneta.

Cal destacar aquest any com a novetat l’actuació dels Falcons de Vilafranca durant la presentació dels equips, que van fer vibrar a tot un pavelló bocabadat amb les seves figures i pilars.  També anomenar que per primer any en la història de l’Enxaneta,  hi va haver un seguiment de fets i resultats al moment a través de les reds socials twiter i facebook.

En general es va poder veure un gran nivell d’hoquei patins, i de ben segur que alguns nens que vam poder veure a l’Enxaneta arribaran a jugar a l’OK lliga.

Gracies a tota la organització i col·laboradors que ha fet possible viure i gaudir un any mes del MILLOR TORNEIG D’HOQUEI BASE DEL MON:  L’ENXANETA

 

Aquí teniu els flamants campions de la 31 edició de l'Enxaneta.

{gallery rows=2 cols=2}Club/Hoquei/imatges/2012/enxaneta_2012/campions{/gallery}

 

Properament publicarem resultats i classificacions finals del torneig