El Juvenil Subcampió de la Copa Federació

L'equip Juvenil del Club Patí Sant Ramon reforçat per jugadors infantils va perdre la final que es va jugar a Amposta amb el CH Olot (5 a 2), després de derrotar en semifinals al Sentmenat CH en un emocionant partit (3 a 2)

El dissabtre passat el Juvenil, molt reforçat per jugadors infantils, es va desplaçar a Amposta per jugar la fase final de la Copa Federació.  La semifinal va ser amb el Sentmenat en un partit molt intens on els blanc-i-blaus es van avançar en el marcador en una jugada dubtosa, llavors els nois que entrena Joan Garcia "Mini", es van posar el mono de feina i amb un gol avans d'acabar la primera part i un altre al començar la segona van capgirar el marcador.  Un altre gol fruit d'una brillant jugada per darrera la portería va posar el 3 a 1 al marcador que donava una mica de tranquilitat.  El 3 a 2 del Sentmenat va fer tornar els nervis als nostres jugadors i en un final de partit no apte per cardíacs es va aconseguir arribar a la boçina final amb aquest resultat i el corresponent esclat d'alegria amb els jugadors abraçats a la pista.

En l'últim partit del dia es va jugar la gran final amb el CH Olot que era el màxim favorit per emportar-se la Copa, una final que va començar amb molts nervis i que l'equip de La Garrotxa va aprofitar per adelantar-se al marcador per  4 a 0.  Abans d'acabar la primera part es va poder marcar el 4 a 1.  La segona part va ser molt diferent, amb atacs constants del Sant Ramon fins que en una falta directe van fer pujar el 4 a 2.  A partir d'aqui va ser un atac continu dels grocs i vermells amb moltes ocasions i grans jugades, on el Pavelló vibrava en cada una d'elles, on el nostre porter en un partit boig parava totes les seves contres, però va faltar encert i en un contratac  a falta de dos minuts l'Olot va fer el definitiu 5 a 2, resultat amb el que es va acabar el partit i que donava fi a la gran temporada d'aquest equip amb un més que merescut Subcampionat

FELICTATS !!! A TOTS ELS JUGADORS, ENTRENADOR I DELEGATS QUE HAN PARTICIPAT EN AQUEST GRAN ÈXIT ESPORTIU I DE CONVIVÈNCIA

El camí per arribar a la Final: Després de quedar tercers en la tercera fase de la Competició, els Juvenils van pasar dues eliminatories abans de poder anar a Amposta.  La primera eliminatoria davant d'un primer classificat d'un altre grup el CP Tordera,  es va decidir en el partit d'anada a Vilafranca per 9 a 2, en la tornada el Sant Ramon va controlar el partit que va acabar en empat a 6.  La segona eliminatoria va ser contra el Bigues i Riells, l'anada també es va jugar a Vilafranca però aquesta vegada el resultat a favor dels locals va ser més ajustat 4 a 3, en el partit de tornada es va complicar l'eliminatòria després de que el Bigues es posés davant al marcador per 3 a 2, però en una brillant reacció els Mini-boys van capgirar el marcador guanyant el partit per 3 a 5.