L'equip d'escola de P5 de hoquei segueix donant alegries

Ja ha jugat dos partits més, un molt igualat amb el CP Monjos i un altre amb clar color vermell i groc devant d'un altre col·legi el HF Sant Josep de Sant Sadurní

C.P. St. Ramon 2 - C.P.Els Monjos   2

Diferents parts van decidir que el partit dels nens de p5 acabès en empat tècnic entre el St. Ramon i els Monjos.

Un bon inici en la primera part va decantar la balança a favor nostre, pero a la represa el conjunt dels Monjos va capgirar el resultat.

En la terçera part i desiciva, hi va haver moltes alternançes en el marcador i quan semblava que el partit acabaria en victoria local els visitants van marcar a manca de pocs segons del final  el definitiu 4-4 del terçer periòde.

Així el partit va acabar amb un 3-0, 1-3 i 4-4.  Per tant empat  2 a 2 segons normativa d'Escola

C.P.St. Ramon 3 - H.F. St. Josep B   1

El terçer partit de lliga dels més petitons de l´escola, no va començar gens bé, ja que el sant Josep B es va avançar molt aviat en el marcador, sort que a les acaballes del primer temps els nostres nens van marcar i van salvar amb un empat els primers 10 minuts.   A la represa el partit va fer un canvi de 180 graus i els jugadors van jugar més bé guanyant per 5-0.   En el terçer i definitiu temps va ser una calca de l´anterior i l´equip groc i vermell el va saber guanyar per 4-1

Quedant un  marcador final de : 1-1, 5-0, i 4-1.

El proper dissabte ens desplaçarem a la comarca del Garraf per jugar enfront del Patí Cubelles, molta Sort campions!!!.