L'Infantil "A" guanya el seu primer partit

Va guanyar al Noia B per 7 a 4 en un emocionant partit.

Emocionant partit, el que vam poder veure en el Municipal de Vilafranca dissabte al matí i que enfrontava al Infantil A del Sant Ramon amb el Noia Freixenet B de la capital del cava. El partit va estar sempre molt igualat, el Sant Ramon es va avançar amb 2 gols al marcador, però lluny de tirar la tovallola el Noia va aconseguir empatar el partit abans del descans.

A la segona part els locals aconseguien tornar a anar per devant al marcador per 2 gols de diferència però el Noia sempre es tornava a acostar al marcador. Amb el resultat de 5 a 4 i amb el Noia apretant una gran jugada del Sant Ramon va acabar en un gol que ja va ser impossilbe remontar pel conjunt visitant, finalment en un penalt en l'últim minut va fer pujar el definitiu 7 a 4 al marcador. Esperem que això sigui el començament d'una serie de victories. ENDEVANT NOIS !!!!