20131103 criterium 00

Amb quin criteri s'ha fet?

Dissabte 2 de novembre va tenir lloc a Sant Joan Despí, el primer Criterium organitzat per la Federació Catalana de Patinatge, territorial de Barcelona. En aquesta competició s'hi acollien les modalitats excloses dels interclubs, relegant-les així a modalitats de segon ordre i amb molt poques opcions de promoció.

Així com les parelles amb podi es classifiquen per a la copa catalana, no passa el mateix amb els grups Xou i Solo Dance que veuen restringida la seva participació en competició oficial en una única jornada.

A més, és curiós veure com les categories de Solo Dance no hi participen ni com a exhibició, perquè ja han tingut els seus campionats; però en canvi, un grup de Xous que ja va competir a la copa catalana de El Vendrell sí que pot participar i fer-se amb una plaça de podi.

Per primera vegada, el Solo Dance ha pogut participar en una categoria especial de promoció, tot i que queda el dubte de si és un detall organitzatiu o econòmic, doncs una vintena de patinadores que de sobte poden participar aporta un bon pessic a les arques federatives, igual que un patinador que es presenta a les tres modalitats ha de pagar per tres.... Potser s’ho haurien de repensar una mica que les famílies no estem per tanta alegria.

 

 

En la vesant estrictament esportiva, una jornada desigual. Al matí les participants de Solo Dance feien un paper molt discret, per sota de les seves possibilitats reals.

Ja a la tarda, la parella dels germans Saumell s’alçava en segon lloc i el grup de xous assolia una quarta plaça amb regust de tercera, doncs moralment és el lloc que es mereixien.

 

Xarxes socials patinatge

Seguir PatinaSantRamon a Twitter
CP Sant Ramon CP Sant Ramon @PatinaSantRamon
*3er REGAL DE CAP DE SETMANA!!* Família de patinatge una setmans més i una menys per retrovar-nos. Gràcies per les… https://t.co/lgi94qSi04
CP Sant Ramon CP Sant Ramon @PatinaSantRamon
https://t.co/nVEGD5cV5q
CP Sant Ramon CP Sant Ramon @PatinaSantRamon
https://t.co/sEMCOat1sQ
CP Sant Ramon CP Sant Ramon @PatinaSantRamon
CAP DE SETMANA ATAPEÏT PEL CLUB, una bona part de patinadores es desplaça a Sant Pere de Riudebitlles per la 2na Jo… https://t.co/pZ3Qzwv3NB
CP Sant Ramon CP Sant Ramon @PatinaSantRamon
Agraïts per l'acollida al II Trofeu de la Llum de Manresa, una gran experiència pels 8 patinadors que hi han partic… https://t.co/oZA8L3Ucr6