20131003 Hettange 02

Sant Ramon participa amb la selecció espanyola de Solo Dance

Des de dijous 3 al dissabte 5 d'octubre se celebra a la localitat francesa d'Hettange-Grande l'OPEN INTERNACIONAL DE SOLO DANCE, on tres patinadores del nostre club hi participen integrades en la selecció espanyola.

La benjamí Abril Cruces que competeix en categoria Aleví, la Paula Falo (també patinadora del CPA Canyelles) que competeix en categoria Ifantil i la Meritxell Marquès, recentment incorporada al club, que competeix en la categoria Cadet.

Probablement l'Abril sigui la patinadora més jove del campionat i també la més jove que mai ha participat amb la selecció espanyola.

 
amb els companys de selecció cerimònia d'obertura  

 

03/10/2012 - Crònica enviada des de França.

Primer dia de campionat on la benjamí Abril Cruces ha debutat amb les seves danses obligatòries aconseguint un resultat molt bo, amb puntuacions de 4 alts i 5 en la segona dansa. L’Abril tanca la seva participació al campionat en un meritós 19è lloc final, (15è pels jutges Britànic i Italià).

La patinadora Paula Falo, en la categoria infantil, ha demostrat la seva trajectòria ascendent des de la copa d'Espanya, amb una 21a plaça, (18a pels mateixos jutges que l'Abril). Cal a dir que la resta de jutges, estaven formats pels de casa, França i Països Baixos.

 
Abril Cruces   Paula Falo

Queda doncs la competició de la recent incorporada Meritxell Marquès que debuta demà al matí en la categoria cadet.

Pel que fa la dansa lliure, l’Abril no en te, la Paula Falo a última hora de divendres al vespre i la Meritxell de bon matí al dissabte.

 

04/10/2012 - Crònica enviada des de França.

Segon dia de campionat. Bona actuació a les obligatòries de Meritxell Marquès, amb puntuacions de 5, a la primera i segona dansa. Resultat molt positiu, a l'espera de la dansa lliure d'avui.

La Paula va acabar la seva competició amb una dansa lliure molt impactant, plena de força i velocitat amb puntuacions de 5 alts, que va fer que no només la delegació espanyola es posés de peu, sinó que la resta d'equips van gaudir de l'espectacle. 

 
Meritxell Marquès   Paula Falo

Avui comencem a les 8 del matí amb l'actuació del lliure de la Meritxell, preparada per fer vibrar el pavelló.

  

05/10/2012 - Crònica enviada des de França.

Tercer i últim dia de campionat amb l’actuació de la Meritxell amb una coreografia elegant i alhora sexy, un bon programa.

Meritxell Marquès

 

Aquesta nit acaba tot amb la gala de tots els patinadors d’Europa fent una exhibició conjunta

 
Cerimònia clausura   Exhibició conjunta

Xarxes socials patinatge

Seguir PatinaSantRamon a Twitter
CP Sant Ramon CP Sant Ramon @PatinaSantRamon
*3er REGAL DE CAP DE SETMANA!!* Família de patinatge una setmans més i una menys per retrovar-nos. Gràcies per les… https://t.co/lgi94qSi04
CP Sant Ramon CP Sant Ramon @PatinaSantRamon
https://t.co/nVEGD5cV5q
CP Sant Ramon CP Sant Ramon @PatinaSantRamon
https://t.co/sEMCOat1sQ
CP Sant Ramon CP Sant Ramon @PatinaSantRamon
CAP DE SETMANA ATAPEÏT PEL CLUB, una bona part de patinadores es desplaça a Sant Pere de Riudebitlles per la 2na Jo… https://t.co/pZ3Qzwv3NB
CP Sant Ramon CP Sant Ramon @PatinaSantRamon
Agraïts per l'acollida al II Trofeu de la Llum de Manresa, una gran experiència pels 8 patinadors que hi han partic… https://t.co/oZA8L3Ucr6