20130823 fuengirola 03

El patinatge artístic del Club Patí Sant Ramon forma part de la selecció catalana en el primer campionat d’Espanya de Solo Dance.

Durant els dies 23 i 24 d’agost, va tenir lloc a Fuengirola (Málaga), el primer Trofeo Nacional de Solo Dance, computable com a campionat d’Espanya i que serveix de classificació per a diferents competicions internacionals.

La selecció catalana al complet

Cinc patinadores del Sant Ramon integrades en la selecció de Catalunya van competir divendres y dissabte en diferents categories, l’Abril Cruces en Aleví, la Marina Sanchez en Infantil, la Mariona Acedo en Cadet, la Laura Planas en Juvenil i la Gemma Hill en Junior. Erem conscients abans d’anar-hi que el nivell al que ens enfrontaríem era elevat, però la sorpresa ha estat que no hi ha tanta diferència amb la màxima potència actual que és Andalucia, senyal inequívoca que s’estan fent les coses de forma correcta i que aquell somni s’està fent realitat, Sant Ramon és ja un referent nacional en patinatge i té l’honor d’haver competit en el primer campionat nacional de Solo Dance.

Pel que fa als resultats, força positius donat que la diferència de punts no era gaire significativa, cosa que indica que malgrat ser novells en la modalitat n’estem aprenent molt i podem començar a tutejar-nos amb els demés.

Abril Cruces Marina Sanchez Mariona Acedo

 

 

 

 

 

La peque prebenjami Abril Cruces s’esmunyia entre les Alevins aconseguint la quarta plaça en Danses Obligatòries, aquesta categoria no contempla Dansa Lliure. En Infantils la Marina Sanchez va fer finalment vuitena en la fusió de Obligatòries i Lliure després d’un frec a frec amb la setena. La cadet Mariona Acedo que va patir una indisposició just abans de fer les Obligatòries que la va perjudicar, es va classificar en onzena plaça.

Laura Planas Gemma Hill

 

 

 

 

 

La juvenil Laura Planas assolia la sisena posició en la fusió i la junior Gemma Hill, tot i estar lesionada, assolia una quarta plaça final.

Espectacular la campiona sènior malaguenya Ayelén Morales, tot un regal poder veure com patina.

Bons resultats, gran experiència viscuda, nous amics... tot un seguit de sensacions positives que ens animen a seguir en aquesta línia i apostar encara més pel Solo Dance

Solo Dance Catalunya Solo Dance Catalunya

 

 

 

.

 

Xarxes socials patinatge

Seguir PatinaSantRamon a Twitter
CP Sant Ramon CP Sant Ramon @PatinaSantRamon
*3er REGAL DE CAP DE SETMANA!!* Família de patinatge una setmans més i una menys per retrovar-nos. Gràcies per les… https://t.co/lgi94qSi04
CP Sant Ramon CP Sant Ramon @PatinaSantRamon
https://t.co/nVEGD5cV5q
CP Sant Ramon CP Sant Ramon @PatinaSantRamon
https://t.co/sEMCOat1sQ
CP Sant Ramon CP Sant Ramon @PatinaSantRamon
CAP DE SETMANA ATAPEÏT PEL CLUB, una bona part de patinadores es desplaça a Sant Pere de Riudebitlles per la 2na Jo… https://t.co/pZ3Qzwv3NB
CP Sant Ramon CP Sant Ramon @PatinaSantRamon
Agraïts per l'acollida al II Trofeu de la Llum de Manresa, una gran experiència pels 8 patinadors que hi han partic… https://t.co/oZA8L3Ucr6