Gran victòria patida fins a l’últim segon

Escola la Seda 22 - 25 Sant Ramon

Primer desplaçament d’aquesta segona fase, tocava anar al Prat una altra vegada per jugar contra un rival al que aquest any ens havíem enfrontat dues vegades, Escola La Seda, i les dues s’havien resolt amb derrota.

Aquesta vegada però, confirmant la bona tendència d’aquest últim mes, el partit es va acabar amb victòria pels visitants per un ajustat 22 a 25 (2 victòries i 1 derrota aquesta segona fase).

El partit va començar molt bé per als nostres, van sortir mol concentrats tan en atac com en defensa, tot i que travat degut a la gran quantitat de faltes xiulades. L’equip recuperava bé la posició i trobava bons espais en atac, tot i acabar el quart amb un bon 1-6 pels de Sant Ramon, el que s’havia vist al terreny de joc mereixia una major diferència.

El segon quart va seguir amb la mateixa tònica, domini visitant però falta d’encert en la finalització de les jugades que tot i així va servir per ampliar diferència fins el 3-13 al que es va arribar a la mitja part.

Però en la represa les coses van canviar. L’equip va sortir confiat, ja no recuperava ràpid la posició i en atac la pilota no circulava. Una sèrie de contraatacs ben executats pels rivals i les imprecisions i pèrdues de pilotes en atac van fer que s’acabés el quart amb un marcador molt igualat, 14-15. Tot i que, s’ha de dir que els rivals van perdonar unes quantes ocasions clares que els haguessin situat per sobre en el marcador.

L’últim quart va ser igualat des de el primer minut, els equips van intercanviar algunes cistelles fins a arribar a un ajustat 22-23 a falta d’un minut a mig on els nostres van defensar com mai impedint cap cistella contrària i on els tirs lliures, van decantar el partit a la nostra banda. Resultat final de 22 a 25 que hauria sigut més ampli si no s’hagués acabat el partit amb una estadística de tirs lliures tan fluixa (5/16 en l’últim període).

Gran merescuda victòria, que omple de confiança a l’equip i mostra el camí per a poder acabar amb un gran final de temporada!