El Cadet perd contra un equipàs!

El Cadet perd contra un equipàs!

SANT RAMON 14 - 36 JOAN MIRO

Dissabte al matí,

Arribem i sens presenta un equip alt, fort i bo tècnicament, els nois del Sant Ramon però no s'arronsen i surten a lluitar a la pista. Es va començar bé però amb massa errors tècnics que ens va portar a anar a remolc tot el partit.

Comença el partit i l'equip del Sant Ramon va a plantar cara a tot un equipàs, però les coses no acaben de sortir i en atac estem espessos, acabem un primer quart amb desavantatge però amb l'equip visitant controlat en tot moment, la defensa estava sent bona, al nostre equip ja l'interessava anar a un tanteig baix per poder remuntar al marcador.

Ens trobem al segon quart que l'equip visitant surt amb molta força i s'allarga una mica la diferència al marcador, però tot i així es segueix treballant bé, es demana més intensitat defensiva que es visualitza al partit però amb moltes mans inecessaries que provoca anar a la mitja part molt carregats de faltes, però amb una diferència al marcador de 10 punts.

 

Es repren el partit i l'equip de Sant Ramon li manquen les idees en atac tot compaginant-ho amb una molt bona defensa del Joan Miró, l'equip té un baixon de 5 minuts abans d'acabar el tercer quart que provoca marxar a l'últim quart amb un desavantatge de 15 punts, però es segueix treballant bé.

I finalment l'últim quart un quart on çes segueix treballant bé i el Sant Ramon apreta una mica en el marcador però amb el desgast físic dels altres quarts la remuntada es minça i amb l'inconvenient que l'equip rival apreta marxem a la mitat del quart quart amb un desaventatge de 20 punts.

 

S'ha treballat bé, i s'ha competit però no ha pogut ser, s'ha de seguir treballant fort als entrenos i partits per millorar molt més, ens falta acabar d'apretar la defensa i buscar les idees en atac que ens falten però està molt bé.

 

I finalment: VENIM A PASSAR-NOS-HO BÉ, A COMPETIR, A GUANYAR...però recordeu...ABANS DE TOT AIXÒ HI HA D'HAVER DISCIPLINA!

 

A seguir treballant perquè aquest cap de setmana ens bé un partit molt fort! A jugar bé i a GUANYAR!