Calçotada Futbol 2015

Calçotada Futbol 2015

Més de 90 persones disfruten de la calçotada de la Secció de Futbol

 (Veure fotos)

Aquest diumenge passat , 15 de març, la Secció de Futbol va celebrar la seva, més  que tradicional, CALÇOTADA on es vam poder reunir més de 90 persones entre nens i adults.

Tot i que la pluja de dissabte tarda ens feia témer el pitjor, el diumenge ens vam aixecar amb el cel ben blau i així es va mantenir durant tot el dia i  vam  poder fer la Calçotada en un dia esplèndid que era el que tots desitjàvem i més amb l’experiència de l'any passat.

 El lloc escollit va ser de nou la masia La Serra on cada any milloren les instal·lacions per tal que grans i petits ens hi trobem el més a gust possible. Prova d’això és que aquests cop vam poder gaudir d'un camp annexa de la mida d'un camp de futbol sala per poder jugar a futbol o qualsevol altre activitat, bé hoquei potser seria un pel més difícil ja que es de terra però tot es provar-ho. wink

Això si , la feinada de preparar 800 calçots i més de 17 Kg de carn no ens la treu ningú. Feina que un cop mes vam fer amb molt de gust i que amb l'ajut de molts dels pares i mares assistents es va fer menys feixuga i també acompanyats d'una cerveseta, una mica d'aperitiu , ja sabeu...  tot ajuda.  cooltongue-out

Des de la Junta volem agrair als assistents la seva presència i col·laboració i esperem que l'any que ve la podem tornar a repetir.

 

JA QUEDA MENYS PER LA PROPERA!!

 La Junta