II Torneig Futsal Cambrils 2015

II Torneig Futsal Cambrils 2015

Enhorabona als nostres valents !

Els dies 29,30 i 31 de maig es va celebrar el II Torneig FUTSAL Cambrils 2015 a on va participar el nostre equip Infantil de Futbol Sala . Aquesta participació ha estat gràcies a l'Escola Jesús, Maria i Josep de Sant Andreu de Palomar, coneguda popularment com “Els Padres”.

Gràcies a la insistència del nostre delegat Jaume Ruiz i juntament amb el Pare Emili es va poder lligar aquesta col·laboració entre les dues escoles que va permetre que els nostres jugadors gaudissin de la experiència de participar en un torneig de 2 dies i 2 nits amb mes de 1000 participants d'equips de diferents comunitats estatals: València, Castella, Madrid, etc...

 Des de la Junta volem agrair a l'Escola Jesús, Maria i Josep de Sant Andreu de Palomar per comptar amb nosaltres i especialment als pares i mares del nostres jugadors per permetre anar als nens en aquesta setmanes que com tots sabem estam plenes d’exàmens.

Per últim FELICITAR ALS NOSTRES JUGADORS  per ser prou valents per participar en un torneig sabent que jugarien amb rivals fortísissims, alguns de varies divisions superiors, i donar la cara en cadascun dels partits jugats.