ACABA LA PRIMERA VOLTA DEL TORNEIG PENEDES-GARRAF-ANOIA

L'Equip d'Escola de P5 no pot guanyar al Sant Josep de Sant Sadurní

St Ramon 0- St. Josep A 3.   Partit molt complicat davant d´un equip, el Sant Josep, que ho ha posat molt díficil desde els primers instants del partit.  L´equip de la capital del cava ha guanyat el primer quart per 1-4 al marcador, pero no ha estat fins al darrer minut que l´equip visitant ha marcat dos gols impossibles de capgirar.   En el segon quart l´equip de Sant Sadurní  ha vençut  per 0-4 sense poder-hi fer res el nostre equip.    A la terçera part s´ha iniciat més igualada tot i que l´equip visitant ha demostrat la seva vàlua i bon patinatge marcant 2 gols més, a manca de pocs minuts pel final el patí Sant Ramon ha reduït diferències marcant un golàs per tota l´esquadra després d´una llarga jugada.   No hi habia més temps i el crono no ha deixat que l´equip local com a mínim empatés una última part molt lluitada pels nostres petits però grans jugadors.   Resultat final: 1-4, 0-4 i 1-2.     Podeu veure la jugada del gol a:     http://www.youtube.com/watch?v=1yu6t7p57-I

En el proper partit començarà la segona volta i el p5 del club patí Sant Ramon repetirà partit a casa davant el Vendrell.   Molta sort!!!!!!!!!!