ELS MÉS PETITS (P5) HAN COMENÇAT L'ANY GUANYANT

Es reprèn la competició Penedès Garraf Anoia

Millor no va poder començar l´any pels més petits de casa nostra, l´equip de p5 es desplaçava a la comarca del Baix Penedès per jugar davant del Calafell.    Tot el partit va anar d´allò més ajustat i la primera part es va decantar a favor nostre en els últims segons del primer quart marcant el 1-2 i així guanyant-lo.   Al segon periode es va tornar a repetir l´història i els col.legials vilafranquins es van tornar adjudicar la segona part per idèntic resultat 1-2.   Un cop resolt l´encontre i disputant el terçer temps amb la mateixa força i dedicació que els altres, l´equip visitant es va tornar a imposar sobre l´equip verd per 0-1.

Com podem comprobar totes les parts es van guanyar per tan sols un gol de diferència i on es reflexa l´igualtat que hi va haber en tot el matx entre ambdós equips.

Aquest proper dissabte l´equip jugarà a les 10 del matí a l´escola davant d´un fort líder invicte com es el Sant Josep A de St. Sadurní d´Anoia.